ÜRETİM | İmalat

CNC Parça İmalatında Hassas Çözümler

Hassas CNC Parça İmalatı: Hidrolik Aynalardan Flanşlara

Firmamız, CNC parçaları için hassas işleme projelerinde uzmanlaşmıştır. Hidrolik ayna, pim, burç, flanş, ring, mil, şaft, dişli, yatak, civata  ve benzeri CNC makinelerinde işlenen parçaların üretiminde yüksek kaliteli hizmet sunmaktayız. 

Modern CNC tezgahlarımız ve deneyimli ekibimizle, müşterilerimize en karmaşık ve hassas talepleri karşılayacak çözümler sunuyoruz. Endüstriyel sanayide güvenilir bir partner olarak, her türlü işleme ihtiyacınız için yanınızdayız.

Projelerimiz

Cnc Hidrolik Ayna

2 ayak

Hidrolik Ayna

3 ayak

Hidrolik Ayna

4 ayak

Hidrolik Ayna

15-24 inç

Hidrolik Ayna

R&D Projects

Arge Projelerimiz

12 3 2

3+2 Ayak Hidrolik Ayna

Hidrolik aynalar CNC torna aynalarının bir çeşidini oluşturmakta ve tezgâhlara sabitlenerek işlem yapılacak olan parçanın bağlanmasında oldukça yüksek bir kolaylık sağlamaktadır. Mevcut durumda Türkiye’de, firmamız da dâhil olmak üzere; iki ayaklı, üç ayaklı ve dört ayaklı hidrolik ayna üretimi gerçekleştirmektedir. Bu aynaların kullanımı parça cinsine göre farklılık göstermektedir. Mevcut durumda üretilmekte olan 2 ayaklı hidrolik aynalar ile kare veya dikdörtgen gibi köşeli parçalar işlenirken, 3 ayaklı hidrolik aynalarda ise yuvarlak çaplı parçalar işlenmektedir. Bu durum sebebiyle üretim esnasında birçok problemle karşılaşılmaktadır. Farklı geometrileri bir arada bulunduran parçaların işlenmesi esnasında hidrolik aynaların değiştirilmesi gerekmektedir. Bu da üretim hızının 1 günlük bir işlem için bile yarım gün uzamasına neden olmaktadır. İki ayaklı ve üç ayaklı hidrolik ayna kullanılmasını gerektiren bir üründe ayna değişimi operasyonlar arası geçiş sürelerinin artmasına sebep olmaktadır.

hidrolik tırnaklı punta

Hidrolik Tırnaklı Punta

Punta ve tırnak arasında eğilimli yüzeylerde bile tutuş imkânı sunacak, düz kesilemeyen ürünlerde daha kolay işleme sağlayacak, vibrasyon ve titreşimi azaltarak pürüzsüz bir yüzey elde edecek “Hidrolik Tırnaklı Punta” prototipinin yapılması amaçlanmaktadır.

  • Max. 30 bar basınç dayanımıyla tırnaklar parçaya 1-2mm’ye kadar batacak, parçadaki salgının +0.01 ila -0.01mm tolerans aralığında olması sağlanacaktır.
  • Hidrolik yağ ile minimum vibrasyon sağlayacak ve mukavemetli yapısıyla uç kullanımında tasarruf imkanı sunacaktır.
  • Düz kesilmeyen alın yüzeylerinde hareketli yağ pimlerinden dolayı yüzeye eşit baskı uygulayacak ve hem eğimli hem de düz yüzeylerde işlem kabiliyeti oluşturacaktır.
  • İş parçasının tüm yüzeyinin tek bir kurulumda işlenebilmesi için merkezler arasında sıkma üretim akışını optimize edecek ve üretim maliyetlerini azaltacaktır.
  • İş parçasının merkez hattının muhafaza edilmesi sayesinde iş parçasının gerçek çalışma hassasiyeti elde edilebilecektir.

Cnc Hassas İşleme Projeleri

Güncel Cnc Parça İşleme Örnekleri

Fason seri imalat, işletmenizin ihtiyacı olan pim, burç, flanş, ring, mil, şaft, dişli, yatak, civata kendi üretim tesisleri yerine başka bir üreticiye büyük ölçekli üretim siparişleri vermesi ve maliyetleri düşürmek, üretim kapasitesini artırmak ve uzmanlık gerektiren işlemler için dış kaynak kullanmak amacıyla tercih edilir. Firmamız yüksek kalite ve hassasiyetle büyük miktarlarda ürün üretme yeteneğine sahiptir, böylece şirketinizin pazar taleplerine hızlı ve verimli bir şekilde yanıt vermesini sağlar.